Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ απέναντι στη δυνατή ΑΕΛ



Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ΑΕΛ με 2-1 και αυξάνοντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 8 βαθμούς.


Με αγωνιστική κυριαρχία του «Δικέφαλου» ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά η πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη των «βυσσινί» λειτουργούσε καλά.

Η πρώτη αξιόλογη φάση που σημειώθηκε στο παιχνίδι ήταν η κεφαλιά του Κρέσπο από κοντά στο 22΄ που απέκρουσε ο Κρίστινσον, ενώ στο 24΄ ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο γκολ, από σέντρα του Λημνιού και άστοχη κεφαλιά του Ουάρντα.

Στο 36΄ και στην πρώτη ολοκληρωμένη επίθεση της ΑΕΛ, από ωραία σέντρα του Καρανίκα, ο Νούνιτς με κεφαλιά στην κλειστή γωνία του Πασχαλάκη, πέτυχε το 0-1.

Στη διάρκεια των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει. Ο Καρανίκας διεκδικώντας την μπάλα από τον Πρίγιοβιτς τον ανέτρεψε στην περιοχή, ο Δραμινός ρέφερι καταλόγισε πέναλτι και με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καρανίκα, τον απέβαλε από το παιχνίδι, για να κάνει το 1-1 ο Πρίγιοβιτς από τα 11 βήματα, με το 50ό γκολ του σε 83 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου στο 66΄ έκανε δυο αλλαγές ταυτόχρονα, με την είσοδο των Ακπόμ και Σάκχοφ και οι δυο παίκτες έμελε τρία λεπτά αργότερα (69΄) να πρωταγωνιστήσουν στην ανατροπή. Από πάσα του δεύτερου ο Ακπόμ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λάρισας για το τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου