Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Μεγάλο «διπλό» για τον ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού

Μεγάλο «διπλό» για τον ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού

Τη «μεγάλη απόδραση» πάει να κάνει τις τελευταίες εβδομάδες ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε του Παναθηναϊκού εκτός έδρας με 3-1 και σε συνδυασμό με...



το 0-0 των «Ζωσιμάδων» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αστέρα Τρίπολης, ανέβηκε στη 13η θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής, για να... ρίξει εκεί τους Ηπειρώτες, που έμειναν στο 0-0 με τους Αρκάδες.

Παράλληλα, υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχασε από τον Πανιώνιο με 2-1 στην έδρα του, ενώ τόσο ο Αστέρας όσο και οι Ξάνθη-ΑΕΛ μένουν... στο κόλπο του υποβιβασμού, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να είναι πολύ κρίσιμες. Υπενθυμίζεται ότι οι «βυσσινί» απέσπασαν ισοπαλία (1-1) από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλία, ενώ η Ξάνθη έχασε με 4-0 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του, που μπορεί όμως να του χαρίσει την παραμονή στη Super League, πέτυχε ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 3-1 του Παναθηναϊκού για την 28η αγωνιστική. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 42΄ με πέναλτι του Μακέντα, όμως με ένα αυτογκόλ του ίδιου παίκτη στο 57΄ και με τέρματα του Σάσι στο 71΄ και του Γιακουμάκη στο 88΄, οι Κρήτες πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ξεπερνώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, από την πλευρά της, δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο και ουσιαστικά απώλεσε τις ελπίδες της για την πέμπτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου