Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Πηγαίνει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος



Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα βρεθεί στο ΣΕΦ την Τετάρτη 8 Μαΐου για να διαιτητεύσει στον αγώνα της 26ης (τελευταίας) ημέρας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα...



 Πατρών, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που δεν του επέτρεψε να παραστεί στο παιχνίδι Χολαργός-Παναθηναϊκός, το Σάββατο.

Ο Αναστόπουλος έχει εξελιχθεί σε κομβικό πρόσωπο, αφού αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνιστούν, όπως έχουν γνωστοποιήσει ότι θα πράξουν σε περίπτωση που αυτός, ο Μάνος και ο Παναγιώτου ορίζονταν ξανά σε αγώνα τους μετά το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας ο Ολυμπιακός ανέφερε, επιχειρηματολογώντας, ότι ο Αναστόπουλος ορίστηκε ύστερα από την επίσκεψη των Μάνου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κλήρωση της ΚΕΔ. Παράλληλα, εκκρεμεί η προσφυγή της πειραϊκής ομάδας στο ΑΣΕΑΔ για τη διαδικασία του ορισμού.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός μοίρασε σήμερα την αλληλογραφία της ΚΕΔ με τη Λίγκα της Βαλτικής (VTB), καθώς η Επιτροπή είχε συναινέσει να σφυρίξει σε αγώνα της την Τετάρτη. Όπως γίνεται αντιληπτό, το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα και γι΄ αυτό η Διεύθυνση Αστυνομικής Βίας της ΓΑΔΑ έχει θέσει τον Αναστόπουλο υπό καθεστώς αστυνομικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου