Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Άδεια παραγωγής έλαβαν αιολικό 44 MW της Ελλάκτωρ και τέσσερα φωτοβολταϊκά



Άδειες παραγωγής απένειμε η ΡΑΕ σε πέντε έργα ΑΠΕ συνολικής ισχύος 72,4 μεγαβάτ.

Πρόκειται για τα εξής έργα:

αιολικό σταθμό ισχύος 44 MW στη θέση «ΔΥΤΙΚΟΝ ΛΥΡΚΕΙΟΝ-ΤΡΑΧΥ ΟΡΟΣ», των Δημοτικών Ενοτήτων Αλέας, Λύρκειας του δήμου Άργους-Μυκηνών και της Δημοτικής Ενότητας Μαντίνειας του δήμου Τρίπολης των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας και Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με δ.τ «ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ»

φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 5,00 MW στη θέση «Λάκιζα», της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, του Δήμου Θηβαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και με δ.τ. «EAST PV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.».

φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 7,60 MW στη θέση «Άγιος Ιωάννης», της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, του Δήμου Θηβαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και με δ.τ. «EAST PV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.».

φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 5,00 MW στη θέση «Αγριλίσια», της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, του Δήμου Θηβαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και με δ.τ. «EAST PV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.».

φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 10,80 MW στη θέση «Σέσι», της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, του Δήμου Θηβαίων, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στην εταιρεία με την επωνυμία «EAST PHOTOVOLTAICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και με δ.τ. «EAST PV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E.».



Πηγή: energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου