Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

NBA: Παρελθόν από τους Μπουλς ο Πίπεν


Τέλος (και επισήμως) έλαβε η συνεργασία των Σικάγο Μπουλς με τον Σκότι Πίπεν.


Η είδηση έγινε γνωστή τα ξημερώματα, αν και το «διαζύγιο» τους είχε ουσιαστικά επέλθει εδώ και καιρό. Ο παίκτης-θρύλος των «Ταύρων» τη δεκαετία του '90, με τους οποίους κατέκτησε έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ, απολύθηκε από τη θέση του Senior Advisor, στην οποία βρισκόταν από το 2012!

Οι δύο πλευρές κρατούσαν ως «επτασφράγιστο μυστικό» τη λύση της συνεργασίας με τον Hall of Famer να δηλώνει στο "TMZ": «Απολύθηκα φέτος. Δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι πλέον υπάλληλος των Σικάγο Μπουλς. Πιθανότατα είναι κάτι καλό, έτσι; Θέλω να συνδέομαι με νίκες».

Ο λόγος που η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με τον Πίπεν εικάζεται ότι έχει να κάνει με τη δυσαρέσκεια που υπήρχε προς το πρόσωπό του, λόγω της παράλληλης εργασίας που είχε ως αναλυτής-σχολιαστής αγώνων του ΝΒΑ στην εκπομπή "The Jump" του ESPN.

Οι ιθύνοντες των «Μπουλς» θεωρούσαν πως οι υποχρεώσεις του στο γνωστό αμερικανικό δίκτυο δεν του επέτρεπαν να αφοσιωθεί στα καθήκοντά του ως Senior Advisor της ομάδας.

Από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στις συζητήσεις που έγιναν, θεωρήθηκε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η λύση της συνεργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου