Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Νέντοβιτς και άμυνα έφεραν την 2η νίκη



Με... σκυλίσια άμυνα και τον Νεμάνια Νέντοβιτς σε τρομερό βράδυ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 82-68 της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε την 2η νίκη του στην Euroleague
...

 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (οι πράσινοι έχουν κι ένα ματς λιγότερο με την Βιλερμπάν στην Γαλλία).

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα απέδειξε ότι η εμφάνισή της στην Βαρκελώνη μόνο τυχαία δεν ήταν, παρότι ηττήθηκε στην παράταση στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» από την Μπαρτσελόνα. Μετά από 4 ματς το «τριφύλλι» έχει ρεκόρ 2-2 και την προσεχή εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για ν΄ αντιμετωπίσει την Ζενίτ σε άδειο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός είχε διάρκεια στην περιφερειακή άμυνά του, ήλεγξε τα επιθετικά ριμπάουντ, είχε λύσεις στο κομμάτι της οργάνωσης με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ όσες φορές επιδίωξε η Φενέρ να «επιστρέψει» στο ματς η ελληνική ομάδα έβγαλε αντίδραση.

Στα στοιχεία αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η κορυφαία εμφάνιση έως τώρα στην διοργάνωση του Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος τελείωσε το ματς με 28 πόντους (7/12 τρίποντα), ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του έτερου διψήφιου Κίφερ Σάικς (11π., 5 ασίστ).

Από τη Φενέρ ξεχώρισε ο Λορέντζο Μπράουν στην περιφέρεια (17π., 3/4τρ.) και ο Αχμέτ Ντουβερίογλου κοντά στο καλάθι (15π.), τη στιγμή που ο Νάντο ντε Κολό «αγκομαχούσε» από την άμυνα της ελληνικής ομάδας (5π.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, αποβλήθηκε (2 τεχνικές ποινές) στα 3΄:37΄΄ πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, βλέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τα αποδυτήρια...

Στα VIP του ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα, τις συντρόφους τους, τη μητέρα τους. Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε ο γιος του MVP του ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου