Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Νοκ άουτ με Φενέρμπαχτσε ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Παπαπέτρου

Συνέχεια τραυματισμών στον Παναθηναϊκό, καθώς ο αρχηγός των «πρασίνων» Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής...

της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε, το βράδυ της Πέμπτης (22/10, 21:00).

Οι ελπίδες που υπήρχαν για να προλάβει το μεγάλο ματς ο διεθνής φόργουορντ εξαφανίστηκαν σήμερα (21/10), καθώς έμεινε για τέταρτο σερί 24ωρο χωρίς προπόνηση μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Βόβορα είναι ότι ο Κίφερ Σάικς, ο οποίος υπέστη κάκωση στη φτέρνα στο ματς του «Παλάου Μπλαουγκράνα», έβγαλε μέρος του προγράμματος της Τετάρτης και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Δεδομένη είναι η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έχει να πατήσει παρκέ σε επίσημο αγώνα από την πρεμιέρα, κόντρα στην Κίμκι, στη Μόσχα.

«Ο Ιωάννης δεν κατάφερε να κάνει καμία ολοκληρωμένη προπόνηση και δεν θα είναι στο αυριανό ματς. Ο Σάικς έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σήμερα και θα είναι στη δωδεκάδα», ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός των «πρασίνων» σχετικά με το... ιατρικό δελτίο της ομάδας του.

Για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Βόβορας μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Έχει εξαιρετικό ταλέντο, ειδικά με τους Ντε Κολό και Μπράουν. Δημιουργούν καταστάσεις και βάζουν τον Βέσελι και τον Έντι μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί οι τέσσερις έχουν το κυριάρχο κομμάτι.

Παράδειγμα για μας είναι η Μπάγερν του β΄ μέρους. Με άμυνα, με deflections, με αιφνιδιασμούς. Αυτό κάναμε και εμείς σε ένα κομμάτι στη Βαρκελώνη. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην έδρα μας, αν και δεν υπάρχει εντός κι εκτός έδρας στη φετινή Euroleague. Πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου