Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Παναθηναϊκός: Στο... ραντάρ του Μπόλονι ο Λαμκέλ Σε



Σε επαφές με την Αντβέρπ για τον δανεισμό του Καμερουνέζου διεθνούς εξτρέμ, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός...

σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα.

Ο 24χρονος πανύψηλος παίκτης (1.92μ) είναι αρκετά γνωστός στον Λάζλο Μπόλονι κι επί των ημερών του Ρουμάνου στον πάγκο της βελγικής ομάδας είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις.

Λίγο μετά την έναρξη της εφετινής περιόδου, όμως, έχασε την θέση του στο αρχικό σχήμα και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Walfoot» άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο γήπεδο της Αντβέρπ προκειμένου να ξεκινήσουν επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας από την Αμβέρσσα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το τέλος της περιόδου.

Ο Μπόλονι τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον 24χρονο ταχύτατο παίκτη, ο οποίος ξεχωρίζει επίσης και για την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, αλλά και για την τεχνική του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ν΄ ακολουθήσει συνάντηση των δύο ανδρών στην Αθήνα.

Ο Λαμκέλ Ζε γεννήθηκε στην Μπερτουά και είναι «προιόν» των ακαδημιών της Λιλ. Το 2016 μετακόμισε στη Νιόρ και το 2018 τον απέκτησε η Αντβέρπ.

Την τρέχουσα σεζόν στην Jupiler League έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 ματς πρωταθλήματος, τα τέσσερα εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου