Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Μοιρασιά στην Τούμπα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό



ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστκής στα πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.


Παρότι το βαθμολογικό κίνητρο ήταν ισχυρό και για τις δύο ομάδες, αυτό δεν αποτυπώθηκε στην ποιότητα του αγώνα, που ήταν μέτρια και με ελάχιστες συγκινήσεις.

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι ήρθε στο 7΄ για τον ΠΑΟΚ με δυνατό σουτ του Τζόλη που δεν δυσκόλεψε τον Διούδη. Στο 13΄ ο «Δικέφαλος» είχε τη δεύτερη τελική με τον Σφιντέρσκι, που μετά τον ελιγμό και το σουτ, έδωσε την ευκαιρία στον Διούδη να μπλοκάρει.

Το τρίτο σουτ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 25΄ με τον Ελ Καντουρί, με την ίδια, όμως κατάληξη όπως και τα δυο προηγούμενα.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο ορεξάτος και πιο μαχητικός στο γήπεδο, κερδίζοντας μέτρα και κατοχή. Αντίστροφα, ο ΠΑΟΚ έδειχνε «υπνωτισμένος» κι αυτό επιχείρησε να το διορθώσει ο Γκαρσία με την είσοδο των Μουργκ και Σβαμπ, μετά την είσοδο του Κρμέντσικ στην ανάπαυλα.

Χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού ο Παναθηναϊκός συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο και στο 67΄ σουτ του Μαουρίσιο έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι έδειχναν αποδιοργανωμένοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο.

Στο 79΄ ο Καμπετσής βρέθηκε σε θέση βολής, ο διαιτητής Γκεστράνιους σφύριξε φάουλ εις βάρος του ΠΑΟΚ διακόπτοντας το πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων, ελάχιστα πριν ο Μακέντα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο Φινλανδός ρέφερι είχε διακόψει, κάκιστα, τη φάση.

Στο 9΄+1 ο Κρμέντσικ έχασε την καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του, σουτάροντας ελάχιστα άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση. O Τσέχος του ΠΑΟΚ διεκδίκησε πέναλτι στο 96΄ που δεν έδωσε ο Γκεστράνιους, ενώ στο ίδιο λεπτό, ο Πασχαλάκης έσωσε την εστία του σε σουτ του Καρλίτος, που από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το «τρίποντο» στην αθηναϊκή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου