Γίνεται εύκολα αντιληπτό μετά την συγκεκριμένη απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και απομένει να φανεί αν τελικά ο Ρώσος μεγιστάνας θα θελήσει να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για παραχώρηση της εποπτείας της ομάδας και αυτό που σίγουρα περιμένουν οι φίλοι της Τσέλσι είναι τι θα πράξει ο Αμπράμοβιτς με τις μετοχές.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Ρώσου ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών του.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν πληροφορίες για μια κίνηση από πλευράς Αμπράμοβιτς και αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνας.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το κλίμα έγινε πολύ βαρύ για τον Αμπράμοβιτς από την στιγμή που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η αγγλική κυβέρνηση θα έπαιρνε αυστηρά μέτρα εναντίον του ιδιοκτήτη της ομάδας του Λονδίνου.

Οι εξελίξεις λοιπόν ώθησαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να πάρει την απόφαση αποχώρησης από την αγγλική ομάδα και τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τσέλσι.


Πηγή: in.gr