Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Λούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς θέλουν μερίδιο στην Τσέλσι



Η σπουδαία τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο οδηγός της Φόρμουλα 1, Λούις Χάμιλτον, έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στην προσφορά...

εξαγοράς του αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, Τσέλσι, όπως μεταδίδει το Sky News.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν έκαστος 10 εκατ. στερλίνες (13,1 εκατ. δολάρια) στο πλαίσιο της προσφοράς που θα κατεθέσει ομάδα επενδυτών υπό τον πρόεδρο της British Airways, Μάρτιν Μπρότον. Στην ομάδα των επενδυτών συμμετέχουν επίσης η οικογένεια Ρότζερς του Καναδά, ο ιδρυτής της Centaurus Capital, Τζον Άρνολντ και η επιχειρηματική οικογένεια Τσάι της Ταϊβάν.



Όπως ανέφερε το Sky ο Χάμιλτον πιθανότατα θα διαδραμάτιζε ρόλο στην προώθηση ζητημάτων όπως η ισότητα και η αποδοχή της διαφορετικότητας σε περίπτωση που η προσφορά από το κονσόρτιουμ γίνει δεκτή.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης, καθώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποχωρεί από τον σύλλογο λόγω των κυρώσεων που του έχουν επιβληθεί για την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία. Δύο ακόμη επενδυτικά σχήματα, ένα από τον Τεντ Μπόλεϊ και ένα από τον Στέφεν Παλιούκα, διεκδικούν τον έλεγχο της ομάδας.


Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου