Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ιτούδης: Αυτό το ματς θα μας διδάξει, ευχαριστούμε τον κόσμο



Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά την νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης. 

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στη προσπάθεια των παικτών του, στην αντίδραση του αντιπάλου αλλά και στην συμπαράσταση του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε την πρώτη μας νίκη, παρά τις αντιξοότητες που είχαμε στη διάρκεια του αγώνα και πριν από αυτόν. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που θα παρατούσε το παιχνίδι, έχουν αθλητικό εγωισμό, τους δώσαμε κι εμείς αρκετά πράγματα και χαλαρώσαμε στο +16. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό το παιχνίδι θα μας διδάξει, θα μας δώσει πολλή δουλειά στο βίντεο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε αύριο την Ιταλία που παίζει κι αυτή small ball. Σε ένα τουρνουά δεν σκεφτόμαστε μακριά. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν καταπληκτικός. Πάντα βρίσκουμε κάποιον αθλητή που έρχεται από τον πάγκο είναι σημαντικό. Σήμερα ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός.

»Θα δούμε αν θα παίξουν αύριο ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Έχουμε σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό και όλες τις ομάδες που μας παραχωρούν τους παίκτες τους. Θεωρώ πως ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».



Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου