Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Ξεδόντιαζε» τους… εσκαφείς της Δ.Ε.Η.!




Σαν… κύριος τρύπωσε με το αυτοκίνητό του στον χώρο του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου της Δ.Ε.Η. Α.Ε. στην Πτολεμαΐδα ένας «κυνηγός» μετάλλων και άρχισε να «ξεδοντιάζει» τους εκσκαφείς αρπάζοντας τα μεταλλικά δόντια τους! Ξέχασε, όμως, ότι ο χώρος φρουρείται.


Οι υπάλληλοι φύλαξης του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας δεν άργησαν να εντοπίσουν τον 55χρονο Έλληνα και να ειδοποιήσουν την Ασφάλεια Πτολεμαΐδας, άνδρες της οποίας τον τσάκωσαν τη στιγμή που φόρτωνε τα δόντια και άλλα σιδερένια αντικείμενα στο αυτοκίνητό του. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Με το πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε γεμάτο καλώδια χαλκού βάρους 54 κιλών και 400 γραμμαρίων, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους στο νότιο κόμβο της Εγνατίας Οδού στα Γρεβενά ένας 34χρονος Αλβανός. Ο οδηγός αποδείχθηκε «κυνηγός» χαλκού καθώς δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα καλώδια, που τώρα διερευνάται από πού προέρχονται. Μαζί του συνελήφθησαν άλλοι δύο ομοεθνείς του που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου