Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

"Θέλω να με θυμάσαι όπως ήμουνα. Σ'αγαπώ. Ήμουνα πάντα καθαρός και ντόμπρος"



Ένα μήνυμα στο κινητό δίνει απαντήσεις για τον 36χρονο που βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσσου. Ο νέος άνδρας είχε κλειδωθεί μέσα στο σπίτι του, για να βάλει τέλος στη ζωή του. Με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξε η πόρτα, ήταν όμως ήδη αργά...





Σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί, ένας 36χρονος άνδρας, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσσου, κοντά στην εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, στο Ηράκλειο.

Ο νέος άνθρωπος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε γραμμένο μήνυμα, με αποδέκτη τον αδερφό του, το οποίο, όμως, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν εστάλη ή όχι. Το μήνυμα έγραφε:"Θέλω να με θυμάσαι όπως ήμουνα. Σ'αγαπώ. Ήμουνα πάντα καθαρός και ντρόμπρος".

Ο 36χρονος βρέθηκε στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ πάνω στον πάγκο, δίπλα στο σημείο όπου είχε πέσει βρέθηκε ένα όπλο. Η αστυνομία πιθανολογεί ότι με το όπλο αυτό, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε, κάτι ωστόσο που ελέγχεται, από τους ιατροδικαστές που έσπευσαν στο σπίτι. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία "δείχνουν" ότι πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι που, ωστόσο, θα κληθούν να βεβαιώσουν οι ιατροδικαστές.

Ο 36χρονος που ζούσε μόνος του, εικάζεται ότι είχε κλειδώσει την πόρτα και είχε βάλει και σύρτη, με αποτέλεσμα να επιστρατευθεί κλειδαράς για να ανοίξει. Ήταν ο κλειδαράς που αντίκρισε πρώτος το μακάβριο θέαμα του νεκρού.

Ο 36χρονος άνδρας, χθες το βράδυ, είχε βγει με παρέα για ποτό, ενώ ως περίπου τις 03.00 τα ξημερώματα που η παρέα χωρίστηκε, τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία της σημερινής ημέρας.

Η νεκροψία - νεκροτομή θα "δείξει" τα αίτια του θανάτου του άνδρα, ο οποίος θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη βόρεια Ελλάδα, όπου θα κηδευτεί.




    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου