Πόλεμος ξέσπασε για τους άρτους που μοιράστηκαν χθες στους μαθητές - έδωσαν κατεύθυνση για συγκεκριμένη αλυσίδα

Μπέρδεψαν τα ...ζυμάρια τους οι αρτοποιοί του Ηρακλείου, με αφορμή τα αρτουλάκια που μοιράστηκαν χθες, γιορτή των Τριών Ιεραρχών στα Σχολεία

Το Σωματείο των Αρτοποιών καταγγέλλει Δήμο και Σχολική Επιτροπή της Α/θμιας Εκπαίδευσης ότι παρόρτυναν τα σχολεία να αγοράσουν τα αρτοσκευάσματα από ...συγκεκριμένη αλυσίδα η οποία προφανώς έκανε πολύ καλό τζίρο προμηθεύοντας όλα στα Σχολεία. "Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή η οποία θίγει ηθικά τους αρτοποιούς του" καταλήγει η ανακοίνωση των αρτοποιών, που φαίνεται ότι με αφορμή τα... αρτουλάκια άνοιξαν πόλεμο με τον Δήμο που φέρεται να έστειλε επιστολές για να...δείξει τη συγκεκριμένη αλυσίδα...Συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουαρίου, σε επιστολή προς τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, η σχολική επιτροπή ανέφερε:
«Σας ενημερώνουμε ότι για τον φετινό εορτασμό των Τριών Ιεραρχών μπορείτε να προμηθεύεστε τους άρτους για τους μαθητές των σχολικών σας μονάδων από αρτοποιεία της επιλογής σας. Πληροφοριακά σας
αναφέρουμε ότι έχουμε λάβει προσφορά από (όνομα αρτοποιείου) στην τιμή των 0,50€ ανά αρτίδιο των 150γρ. για τους μαθητές και 0,70€ ανά άρτο των 400γρ. για τους εκπαιδευτικούς. Όσα σχολεία προχωρήσουν σε παραγγελία από (...) θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (...) το αργότερο μέχρι τις 28/1/2013.

Από την πλευρά της η Σχολική Επιτροπή δια του εκπροσώπου της επισημαίνει ότι με επιστολή της στα σχολεία έδωσε το ελεύθερο να επιλέξουν, αναφέροντας ενδεικτικές τιμές, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των Σχολείων.


 
Με πληροφορίες από "Πατρίς"