Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πέθανε μετά από σοβαρό ατύχημα πασίγνωστος πρωταθλητής! (videos)


ΈΚΤΑΚΤΟ: Πέθανε μετά από σοβαρό ατύχημα πασίγνωστος πρωταθλητής! (videos)

Συγκλονισμένοι είναι οι αθλητές και δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ,  με την τραγική είδηση του θανάτου του σπουδαίου πρωταθλητή!



Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε στη διάρκεια του, τελευταίου όπως αποδείχτηκε αγώνα της ζωής του και έχασε τη ζωή του, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα...

Πρόκειται για τον μόλις 25 ετών Caleb Moore που ήταν πρωταθλητής στο αγώνισμα του άλματος με έλκηθρο.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα, την περασμένη βδομάδα τον 25χρονο, να επιχειρεί ένα back flip στο έλκηθρό του (snowmobile) κατά τη διάρκεια των Χειμερινών "X Games", το οποίο τον έστειλε τελικά στο νοσοκομείο, αφού κατά την προσγείωση του έχασε τον έλεγχο και χτύπησε άσχημα.

Ο Moore, είναι ο πρώτος άνθρωπος ο οποίος έχασε τη ζωή του στα "X-Games", τα οποία τα τελευταία χρόνια απέκτησαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση περιλαμβάνονται, αγώνες στο χιόνι με έλκηθρο, snowboard και αγώνες μοτοσικλέτας, στη διάρκεια των οποίων γίνονται φαντασμαγορικά σόου.

Όμως στους τελευταίους αγώνες, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, τουλάχιστο έξι αθλητές κατέληξαν στο νοσοκομείο συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του Moore, ο οποίος είναι σκιέρ.

Oι ανησυχίες για τον αυξανόμενο αριθμό των τραυματισμών οι οποίοι οδήγησαν πλέον και σε ένα θάνατο κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων αγώνων, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους διοργανωτές...

Αμέσως μετά το θανατηφόρο όπως αποδείχθηκε ατύχημα
Σε παλαιότερη βράβευσή του




E-Radio.gr Blog 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου