Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Όλοι θέλουν το... τρίποντο!


Με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και το σαββατιάτικο πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι στην Τρίπολη, μεταξύ Αστέρα και ΠΑΟΚ. 
Αναλυτικά τα παιχνίδια:
Παναθηναϊκός-Πανθρακικός (17:15, pamesports.gr Novasports 2)
Με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λουκά Βύντρα στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθεί, εκτός απροόπτου, ο Παναθηναϊκός. Ο Φάμπρι τους χρησιμοποίησε και χτες μαζί στο δίτερμα και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Σε αυτό δεν θα βρίσκεται ο Σισοκό καθώς στον άξονα τη θέση του θα πάρει ο Ζέκα. Από εκεί και έπειτα όλοι μιλούν για νίκη στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, για να πάρει τα πάνω της η ομάδα.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Λαγός, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σο, Βιτόλο, Σισοκό, ΜαυρίαςΦουρλάνοςΤοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης και Κουίνσι
Με τον Βαϊρουά να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη, ο Πανθρακικός, που βρισκόταν ήδη στην Αθήνα για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, θέλει να επαναλάβει κάτι παρόμοιο με τον πρώτο γύρο. Και αν όχι τη νίκη, που πήρε με το γκολ του Παπαδόπουλου, έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η αποστολή του Πανθρακικού: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Βαϊουρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Πόπτσης, Κάσελαν, Μουνάφο, Λαδάκης, Καθάριος, Μπαικαρά, Λουσέρο, Γωνιάδης, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Παπαδόπουλος και Κυβελίδης.

ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15,pamesports.gr, Novasports 3)
Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει ο ΟΦΗ και να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά απο αυτή με τον Άρη. Ο Γιάννης Πετράκης έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Γιώργο Ιωαννίδη που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.
Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Νύκταρης, Καπουράνης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Ροβίθης και Κουρδάκης.
Επιτέλους νίκη φωνάζουν στον Πανιώνιο που έχει να πανηγυρίσει το τρίποντο εδώ και 6 αγωνιστικές. Η έδρα του ΟΦΗ όμως δεν είναι και από τις πιο εύκολες του πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα πρέπει να ξεπεράσει, εκτός από την δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του, και τα προβλήματα τραυματισμών αλλά και απουσιών λόγω καρτών.
Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σμυρλής, Αυλωνίτης, Τόσκας, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ανδράλας, Παναγιωτούδης, Γιαννούλης, Μπούζας, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε, Καμπάνταης.
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30, pamesports.gr Novasports 1)
Χωρίς το νεαποκτηθέντα Κάφα θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης και η ομάδα του διεκδικούν τη δεύτερη θέση από τον αντίπαλό τους και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Η απουσία δεύτερου επιθετικού, μετά και την αποχώρηση του Γκάμπριελ και τον τραυματισμό του Καλαντζή, ανέβασαν τον Γκαϊδατζή από τους Νέους στη μεγάλη ομάδα.
Η αποστολή του Αστέρα: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ,Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Γκαϊδατζής και Περόνε.
Ακόμα ένα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτό με τον Ατρόμητο, μέσα σε λίγες αγωνιστικές. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ευελπιστεί αυτή τη φορά να σταθεί πιο τυχερός και να πάρει το τρίποντο που θα τον κάνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του καθώς γνωρίζει ότι ο Αστέρας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Οι συνήθεις απόντες και στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Έλληνα τεχνικό.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς,Κατσουράνης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Λόρενς, Ρομπέρ και Βιβιάν.


pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου