Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Το έξυπνο ρολόι για το iOs που επικοινωνεί με το iPhone! (video)


Μπορέιτε να κάνετε τα πάντα μέσα από το ρολόι...




Στην CES 2013 παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα προϊόντα και κάποια από αυτά ήταν και τα smartwatces τα οποία θα μας απασχολήσουν στο μέλλον όπως φαίνεται...
Το Cookoo Connected Bluetooth Smart Watch είναι μία από τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν στo Las Vegas και κυκλοφορούν και στην Ελλάδα.
Πρόκειται για ένα «έξυπνο» ρολόι που μπορεί ουσιαστικά να αποτελέσει την επέκταση του smartphone σας. Το Cookoo Smart Watch δίνει τη λύση στα καθημερινά προβλήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ένα πολυάσχολο smatphone.
Το κινητό λειτουργεί με την εφαρμογή Cookoo Connected App, και κάνει την ζωή σας πολύ εύκολη κρατώντας σας συνδεδεμένο με το κινητό σας, ώστε να μπορείτε από το ρολόι να το διαχειριστείτε. Μπορείτε να ενημερώνεστε με εικονίδιο, ήχο ή και δόνηση για κάθε είδους ενημερώσεις, όπως εισερχόμενες ή αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα ή post στο Facebook, υπενθυμίσεις της ατζέντας σας, χαμηλή μπαταρία της συσκευής σας κ.ά.
Επίσης το ρολόι διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής,και είναι αδιάβροχο έως τα 30 μέτρα. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και η έκδοση για Android συσκευές.
Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και δείτε το ρολόι σε λειτουργία...
Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου