Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βαρέλια γεμάτα χασίς, χιλιάδες σφαίρες και καλάσνικοφ σε σπίτι



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, σε εξέλιξη, από τα ξημερώματα στις Ατσιπάδες - Στο στόχαστρο συνολικά έξι σπίτια στο χωριό - Δύο συλλήψεις στο χωριό και μια τρίτη ...

στο βενζινάδικο!

"Λαβράκι" έβγαλε η αστυνομία, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, στο χωριό Ατσιπάδες, στο Μονοφάτσι.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, του ΤΑΕ Ηρακλείου και του Α.Τ. Πύργου έκαναν έφοδο στις 05.30 τα ξημερώματα σε σπίτι γνωστής οικογένειας της περιοχής, μέλη της οποίας έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν. Σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού της οικογένειας - που σημειωτέον δεν προέβαλε καμία αντίσταση - εντοπίστηκαν βαρέλια ... όχι με λάδι ή κρασί, αλλά με εκατοντάδες κιλά χασίς. Εντοπίστηκαν ακόμη 1.500 σφαίρες, τέσσερα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται τόσο στο σπίτι της οικογένειας όσο και σε άλλα. Συνολικά έχουν ελεγχθεί έξι σπίτια, εκ των οποίων μόνο το ένα βρέθηκε "καθαρό".

Στο χωριό βρίσκονται δύο εισαγγελείς και ο επικεφαλής αστυνομικός διευθυντής. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο, μέχρι στιγμής, συλλήψεις στο χωριό, ενώ σε μπλόκο σε πρατήριο καυσίμων έγινε λίγο πριν τις 10.30 μία τρίτη σύλληψη.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου