Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μπλόκο στο Σεληνάρι - Πορεία στην Περιφέρεια - Επί ποδός οι Λασιθιώτες


Κοντά στις κινητοποιήσεις των αγροτών από το Λασίθι, οι οποίοι οργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στον κόμβο Ξηροκάμπου


Ενώνουν τις Δυνάμεις τους οι Λασιθιώτες και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κάνουν δυναμική "εμφάνιση", στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων, μαζί με τα πάγια αιτήματα για τα νοσοκομεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου του νομού. Αγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα και Σητεία ενισχύουν τα μπλόκα των αγροτών και δίνουν δυναμικό παρών στον αποκλεισμό της εθνικής οδού, στο Σεληνάρι αλλά και στην πορεία διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

"Μετά το Παμμεραμπελιώτικο Συλλαλητήριο την Παρασκευή 8/2 και την κατάληψη της Δ.Ο.Υ Αγίου Νικολάου την Πέμπτη 14/2 και την Παρασκευή 15/02, η Επιτροπή Αγώνα του Αγίου Νικολάου, συνεδρίασε, συζήτησε τις μορφές των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν και αποφάσισε:

• Τη στήριξη στον αγώνα των αγροτών του νομού Λασιθίου, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον κόμβο Ξηροκάμπου, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

• Την ΑΝΟΙΧΤΗ συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα, για τον συντονισμό του Παλλασιθιώτικου Συλλαλητηρίου στο Σελινάρι, τη Δευτέρα στις 18 Φεβρουαρίου, στο REX, στις 19:00 το απόγευμα.

• Παλλασιθιώτικο Συλλαλητήριο στο Σελινάρι, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, με αποκλεισμό του δρόμου στο Σεληνάρι και πορεία στην Περιφέρεια Κρήτης

(Αναχώρηση από την πλατεία στις 9:30 π.μ. με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, αναχώρηση με Ι.Χ. από τον κόμβο Ξηροκάμπου στις 10:00 π.μ.)

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΤΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΤΕΙΑ"

Σε ανακοίνωσή της και η Επιτροπή Αγώνα της Ιεράπετρας εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των αγροτών:

"Η Ανοικτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας, εκπροσωπώντας την συντριπτική πλειοψηφία των φορέων του δήμου μας, δηλώνει ομόφωνα την συμπαράσταση της σε όλους εσάς τους αγρότες μας. Για το παγκρήτιο συλλαλητήριο σας, την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στεκόμαστε αλληλέγγυοι και δυναμικά στο πλευρό σας και καλούμε τους πάντες να ενισχύσουν τον αγώνα σας. Στα δίκαια αιτήματα σας, απαιτούμε από την κυβέρνηση να ανταποκριθεί θετικά και να δώσει ουσιαστικές λύσεις. Είστε η πνοή του τόπου μας και μόνο η στήριξη και η πρόοδος σας, μπορούν να φέρουν την ελπίδα, στον ήδη εξαθλιωμένο λαό μας".


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου