Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

VIDEO: Η ταχύτερη σούζα για το βιβλίο Γκίνες


Στον ένα τροχό με 320 χλμ/ώρα...



Το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει κάθε υπερβολή που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της εκτέλεσης σούζας με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Ο σουηδός Patrik Furstenhoff φημολογείται ότι είναι ο «Ghostrider», χωρίς να το επιβεβαιώνει ασφαλώς ο ίδιος. Με τα ανατριχιαστικά βίντεο του «οδηγού- φάντασμα» που έχει ανεβάσει, θα χάσει το δίπλωμά του για πάντα και θα εξασφαλίσει και μερικά χρόνια στη φυλακή.

Ο Garry Rothwell είναι Άγγλος και ο κάτοχος του ρεκόρ το οποίο διεκδικεί ο Σουηδός. Ο διαγωνισμός είχε και τα απρόοπτά του, όταν η μοτοσυκλέτα του Άγγλου παρέδωσε πνεύμα στις δοκιμές και ο Furstenhoff με περισσή αυτοπεποίθηση δάνεισε τη δική του για να συνεχίσει τις προσπάθειές του ο συναγωνιστής.

Στη συνέχεια αμφισβητήθηκε η έννοια της «σούζας» του Rothwell λόγω της μικρής της διάρκειας και τελικά το ρεκόρ που ήταν στα 284,8 χιλιόμετρα την ώρα, έσπασε και μαζί το φράγμα των 300 χ.α.ω.

Ο δε νικητής και κάτοχος του νέου ρεκόρ κέρδισε με διαφορά ταχύτητας μόλις 1,5 χιλιομέτρου την ώρα. Δείτε στο βίντεο ποιος ήταν τελικά…








  pinnokio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου