Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΟΚ στο Αγρίνιο - 17χρονος μαθητής σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του επειδή του είπε να κοιμηθεί



Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία με το άγριο έγκλημα του μαθητή της Γ' Λυκείου. Η δολοφονία έγινε στις 02:15 τα ξημερώματα για ασήμαντη αφορμή στην οδό Ιωνίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Μαθητής της...



Γ' Λυκείου μαχαίρωσε και προκάλεσε ακαριαίο θάνατο στην μητέρα του, γιατί όπως ομολόγησε, του έκανε παρατήρηση ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση και να πέσει για ύπνο.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, όταν ο ανήλικος άκουσε την παρατήρηση, σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε στην κουζίνα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επέστρεψε με ένα κουζινομάχαιρο στα χέρια. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.
Ο μητροκτόνος την πλησίασε και την μαχαίρωσε 3 φορές στο στήθος, τον αντίχειρα και την ωμοπλάτη. Η γυναίκα σωριάστηκε στο πάτωμα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεφτε νεκρή. Οι φωνές από το σπίτι ξεσήκωσαν τη γειτονιά και πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο αστυνομία και ιατροδικαστής, που διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας.
Ο μαθητής συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, με την τοπική κοινωνία να προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ της δολοφονίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου