Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νέο Yamaha X ΜΑΧ 400:Ελαφρύ και συμπαγές scooter



Η γκάμα της Yamaha απέκτησε ένα καινούργιο μέλος, το οποίο ανοίγει νέους δρόμους στην κατασκευή των σύγχρονων scooters.



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το Yamaha XΜΑΧ400 είναι το πιο ελαφρύ και συμπαγές scooter της κατηγορίας του. 

Η κινητήρια δύναμη προέρχεται από ένα μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, τετράχρονο, 2ΕΕΚ, 4βάλβιδο κινητήρα. Αυτή η μονάδα παράγει 31 ίππους, από 54% και πλέον περισσότερη ισχύ και 60% μεγαλύτερη ροπή σε σχέση με το XMAX250. 

Ο ισχυρός κινητήρας και το ελαφρύ του πλαίσιο προσφέρουν γρήγορη επιτάχυνση από τη θέση εκκίνησης, δυνατότητα για πιο γρήγορα προσπεράσματα, καθώς και υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο για μετακινήσεις σε πιο μακρινές αποστάσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το μικρό βάρος και οι μικρές διαστάσεις καθιστούν αυτό το μοντέλο, ευέλικτο στους δρόμους της πόλης. 

Σε υψηλές ταχύτητες το μπροστινό φέρινγκ και ο ανεμοθώρακας προστατεύουν σε μεγάλο βαθμό τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη από τον άνεμο, ενώ παράλληλα το ευρύχωρο πάτωμα και η σέλα δύο θέσεων εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα άνεσης.

Δύο ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία αναβαθμίζουν τα ποσοστά ασφαλείας είναι τα όργανα τύπου αυτοκινήτου και τα νέα μπροστινά και πίσω φώτα LED.
Η πρακτικότητα ενισχύεται από την ύπαρξη ενός χώρου για δύο κράνη full face κάτω από τη σέλα.

Εφοδιάζεται με δύο ισχυρά μπροστινά δισκόφρενα 267χιλ.

Το Yamaha ΧΜΑΧ400 αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο. Προγραμματίστηκε η εισαγωγή τριών χρωμάτων: λευκό (Absolute White), γκρι (Matt Grey) και μαύρο (Midnight Black). Η έκδοση με ABS θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2013.

Περισσότερες πληροφορίες στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων της Yamaha.







Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου