Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Στο Σχηματάρι οι Κοκλώνη, Παπαχρήστου και Κοΐνη


Αγώνες στίβου στη μνήμη του Βαγγέλη Δεπάστα διοργανώνει αύριο (Παρασκευή, 7/6) στο Σχηματάρι ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ερμής» Σχηματαρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Τανάγρας και...


την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βοιωτίας-Εύβοιας. Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών, ενώ δεν θα λείψουν και οι αξιόλογες παρουσίες. 

Στα 100μ των γυναικών, η Γεωργία Κοκλώνη θα πραγματοποιήσει την τρίτη κούρσα της στη σεζόν, με στόχο να βελτιώσει το 11.79, που σημείωσε στην Καλαμάτα. Η πρωταθλήτρια των σπριντ, η οποία επέστρεψε φέτος στην αγωνιστική δράση, ύστερα από τη γέννηση της κόρης της, ενδέχεται να πάρει μέρος και στα Τοφάλεια. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν. Η αθλήτρια του Δημήτρη Σιούντρη έχει ως στόχο να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να κυνηγήσει μια επίδοση πάνω από τα 14.00 μέτρα. 

Στα 100μ των ανδρών θ' αγωνιστεί ο έφηβος Ανδρέας Σταύρου, ενώ στα 1.500μ. κούρσα προπόνησης θα πραγματοποιήσει η Αθηνά Κοΐνη. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία της στην Αιθιοπία δίπλα στη Μεσερέτ Ντεφάρ.

 Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου