Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Επανήλθε στις νίκες ο Εργοτέλης, 3-1 τον Πανθρακικό



Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι μαθημένη να παίζει έξυπνα τον παθητικό ρόλο.


Σε μία αντεπίθεση για σεμινάριο, Κάσες και Τζάνης έκρυψαν τη μπάλα, ο τελευταίος έκανε το σουτ και το 0-1 στο 11ο λεπτό.

Το παιχνίδι στη συνέχεια απέκτησε ρυθμό με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετές ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Είχαμε μία καλή κεφαλιά του Μπαντιμπαγκά στο 20' που έπιασε ο Σέρεμετ, ένα σουτ του Κάσες που πέρασε για λίγο άουτ και τον Μπουχαλάκη ολομόναχο να πλασάρει άουτ στο 26'.

Ως άλλος Ντανιέλ Λαρούσο, ο Έμπο έριξε μία απίστευτη εναέρια κλωτσιά στον Βερπακόφσκις και σωστά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σέντρα σουτ του Ρέντζα, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στον Ντιόγκο και πριν μπει στα δίχτυα θα την βγάλει ο Μπαϊκαρά. Τεράστια ευκαιρία για τον Εργοτέλη να κάνει το 1-1.

Ο Λετονός άσος του Εργοτέλη έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Πελέ εκτέλεση το φάουλ, ο Διαμαντάκος με το στήθος την έστρωσε στον Βερπακόφσκις και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 στις καθυστερησεις του πρώτο ημιχρόνου

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να χάνει μία τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-2. Ο Κάσε έστρωσε στον Ιγκόρ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ όμως η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο Πανθρακικός το έκανε ο Εργοτέλης στο 58ο λεπτό. Ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ρομάνο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 3-1, όμως ο Σέρεμετ είπε όχι στην κεφαλιά του Αναστασάκου.

Ο Εργοτέλης έκανε το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις μετά από μία προσωπική ενέργεια του Χαντί και σουτ του Διαμαντάκου.
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόσο (Αναστασάκος 46'), Βερπακόφσκις (Χαντί 79'), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης (Ρομάνο 57'), Διαμαντάκος.
Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Λαδάκης (Ζεκίνια 65'), Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά (Κατσικοκέρης 82'), Χρήστου, Ρομέου, Τζάνης (Σκλιοπίδης 46'), Ιγκόρ.
Το φίλμ του αγώνα
3' Σουτ του Μπουχαλάκη, πέρναει δίπλα από την εστία του Σέρεμετ
Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά 
Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ο Εργοτέλης έχει την πρωτοβουλία και ψάχνει να βρει διαδρόμους απέναντι στον καλά στημένο Πανθρακικό.
11' Γκολ 0-1! Τζάνης και Κάσες παίζουν διαδοχικά το "1-2", με τον πρώοτο να στέλνει με άπιαστο σουτ την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασίου
17' Ωραία κάθετη του Πελέ για τον Μπαντιμπανγκά, όφσαϊντ ο επιθετικός του Εργοτέλη
Συνεχόμενες επιθέσεις τώρα για τον Εργοτέλη που ψάχνει να την ισοφάριση
20' Κεφαλιά του Μπαντιμπανγκά ποτ σηκώθηκε μόνος του στην περιοχή, μπλόκαρε ωστόσο ο Σέρεμετ
24' Νέο σουτ από τον Πελέ, αυτή τη φορά, ξανά σε ετοιμότητα ο Σέρεμετ
25' Μπαίνει από δεξιά ο Κάσες, αλλά το πλασέ του βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων
26' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Ο Διαμαντάκος έτρεξε ωραία από αριστερά, η παράλληλη σέντρα του βρήκε μόνο του τον Μπουχαλάκη που σούταρε πολύ έξω μόνος απέναντι από το τέρμα.
28' Κόκκινη κάρτα στον Εμπόου! Απευθείας κόκκινη για τον Σενεγαλέζο, που μάρκαρε πολύ άσχημα τον Βερπακόφσκις
Συνεχίζει τις επιθέσεις ο Εργοτέλης, στην κόντρα επίθεση ποντάρει τώρα ο Πανθρακικός
Επιμένει πολύ απο την δεξιά πλευρά ο Εργοτέλης, με Μπουχαλάκη, Ρέντζα και Μπαντιμπανγκά
39' Σεντρα του Ρέντζα απο τα δεξιά απομακρύνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, ο Μπαϊκαρά
8-2 μέχρι στιγμής οι τελικές για τους κιτρινόμαυρους
42' Επίσκεψη του Πανθρακικού μετά από αρκετή ώρα στα καρέ του Εργοτέλη. Εκτέλεση φάουλ του Κάσες, μπλόκαρε ο Αθανασίου με δεύτερη προσπάθεια
45' Νέο φάουλ που κερδίζει ο Μπαντιμπανγκά έξω από την περιοχή και πλάγια
45'+1' Γκόλ 0 Εργοτέλης 1-1! Ο Πελέ γέμισε προνς την περιοχή, ο Παπαγεωργίου προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Βερπακόφσκις που από κοντά κεραυνοβόλησε τον Σέρεμετ
Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Αναστασάκος περνά στη θέση του Καρντόσο, Φουλ επιθετικό σχήμα από τον Πετράκη
Αλλαγή και για τον Μάντζιο, ο Σκλιοπίδης στη θέση του Τζάνη
46' Σουτ του Πελέ, δεν ανησυχεί τον Σέρεμετ 
50' Δοκάρι ο Πανθρακικός.Ο Κάσες στρώνει ωραία στον Ιγκόρ ο οποίος από το ημικύκλιο στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Αθανασίου.
Έχει μπει καλύτερα ο Πανθρακικός στο δεύτερο ημίχρονο.
57' Δεύτερη αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Ρομάνο στη θέση του Μπουχαλάκη
60' Γκολ 2-1 ο Εργοτέλης μετά απο κεφαλιά του Ρομάνο! Η χρυσή αλλαγή του Πετράκη, λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι θα κερδίσει στον αέρα τον Λαδάκη μετά από σέντρα του Ρέντζα και με κεφαλιά δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του 
61' Νέα κεφαλιά του Αναστασάκου, διώχνει ο Σέρεμετ
66' Ο Ζεκίνια αντικαθιστά τον Λαδάκη, ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης ο Μάντζιος
Έχει πέσει ο ρυθμός, ο Ερογτέλης προσπαθεί να ελέγξει το υπέρ του σκορ
72' Σουτ μετά από αρκετή ώρα, ο Ρομέου στέλνει τη μπάλα μακριά από τα δοκάρια του Αθανασίου
74' Καλό σουτ του Πελέ, λίγο έξω η μπάλα
78' Τρίτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, ο Χαντί στη θέση του Βερπακόφσκις
Ο Εργοτέλης προσέχει ιδιαίτερα τα μετόπισθεν, ο Πανθρακικός δεν μπορεί να επιτεθεί αποτελεσματικά λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος και κάπως έτσι διαμορφώνεται η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου
80' Κίτρινη κάρτα στον Σαρρή
81' Μπήκε με πολύ καλές προϋποθέσεις στην περιοχή ο Μπαντιμπανγκά, αλλά αντί να σουτάρει θέλησε να πασάρει στον Διαμαντάκο, με την πάσα να κόβεται και τον Διαμαντάκο να... χτυπιέται!
82' Ο Κατσικοκέρης στη θέση του Μπαϊκαρά. Χειροκροτείται από το κοινό του Εργοτέλη ο Έλληνας επιθετικός που πέρασε από την κιτρινόμαυρη ομάδα.
88' Ο Αναστασάκος μπήκε κατά μέτωπο, αλλά το σουτ του δεν ανησύχησε τον Σέρεμετ
90' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων
90'+1' Γκολ ο Εργοτελης. Όμορφη κάθετη πάσα του Χαντί στον Διαμαντάκο, πλασέ του νεαρού επιθετικού και 3-1 για τον Εργοτέλη



Πηγή:cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου