Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πρόσκληση για τον φιλικό Αγώνα Βετεράνων Ολυμπιακού και Ομάδας του Ομίλου ΔΕΗ προς τιμήν των ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και πρώην εργαζόμενων της ΔΕΗ



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στον φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού και της ομάδας του Ομίλου ΔΕΗ, που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 7 Μαϊου 2014 και ώρα 17:00.


Ο αγώνας θα γίνει προς τιμήν των εν ζωή και αποθανόντων Εργαζομένων της ΔΕΗ που ήσαν παράλληλα και διακεκριμένοι Παίκτες του Ολυμπιακού για τη μοναδική συμβολή τους – σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο - τόσο στον Εξηλεκτρισμό της χώρας όσο και στην προαγωγή και ανάπτυξη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των Αθλητικών Ιδεωδών γενικότερα. Πριν από την έναρξη του αγώνα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειες των εκλειπόντων πρώην συναδέλφων θα επιδοθούν πλακέτες, σε ένδειξη τιμής για την ανεκτίμητη προσφορά τους προς τη ΔΕΗ και τον Αθλητισμό.

Υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα ότι:
Ανάλογες εκδηλώσεις και φιλικοί αγώνες έχουν διεξαχθεί από την ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ προς τιμήν πρώην συναδέλφων (επίδοση τιμητικών πλακετών) που ήσαν παράλληλα και ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων, όπως του Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ, κλπ.
Ο σχεδιασμός του φιλικού αγώνα με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει από τα τέλη 2013, αλλά λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων του Πρωταθλήματος κλπ η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία για το Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν τελικά η Τετάρτη 7 Μαϊου.
Οι σχετικές πρωτοβουλίες στηρίζονται στον Εθελοντισμό των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ΔΕΗ.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας – εργαζόμενους του Ομίλου σχετικά με την κοινωνική σημασία της εκδήλωσης και για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ τους μαζί με τις Οικογένειές τους στον φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα που θα διεξαχθεί μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού και της ομάδας του Ομίλου ΔΕΗ, που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 7 Μαϊου 2014 και ώρα 17:00.


Συναδελφικά
 
 
 
Κίμων Στεριώτης

Διευθυντής Τύπου & ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου