Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Superleague αποφασίζει για την τιμωρία του ΠΑΟΚ!

Η Superleague αποφασίζει για την τιμωρία του ΠΑΟΚ!

Το μπάχαλο με την τιμωρία του ΠΑΟΚ (αν ισχύσει) συνεχίζεται με το ΔΣ της Λίγκας να “βγάζει το φίδι απ΄την τρύπα”. Δείτε τα δύο σενάρια.


Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο ο “δικέφαλος του βορρά” έχει καταθέσει έφεση. Σε περίπτωση που αυτή δεν έχει αποτέλεσμα προκύπτει το ερώτημα αν η ποινή του ΠΑΟΚ θα ισχύσει στα πλέι-οφ ή στην επόμενη σεζόν.

Την απόφαση θα κληθεί σύμφωνα με πληροφορίες, να λάβει το διοικητικό συμβούλιο της super league, είτε μόλις τελεσιδικήσει η απόφαση και (αν) παραμείνει το -3 με έκτακτο συμβούλιο, είτε μετά το τέλος των play off.

Στην διοργανώτρια υπάρχουν δύο απόψεις. Η πρώτη είναι πως εφόσον το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, οι βαθμοί πρέπει να αφαιρεθούν από τα play off.

Η δεύτερη είναι πως η βαθμολογία των play off είναι ειδική και δεν έχει σχέση με αυτήν της κανονικής περιόδου. Αυτό, γιατί για να πάρεις τρεις βαθμούς στα play off, απαιτούνται από 8-11 βαθμοί διαφοράς στην κανονική περίοδο από τον πέμπτο της βαθμολογίας. Συνεπώς δεν είναι το ίδιο να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από την κανονική περίοδο και τρεις βαθμοί από τα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου