Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πιλότος - σαμουράι της RAF άντρας της χρονιάς! ΒΙΝΤΕΟ

Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας άντρας της χρονιάς!

Ο Βρετανός πιλότος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας - RAF, που το 2006 νίκησε την μάχη κατά του καρκίνου, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του άντρα της χρονιάς - στον διαγωνισμό "Britains Manliest Man" - και πιο συγκεκριμένα...




 του άντρα που ειναι πιο άντρας απο του άντρες! Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός όμως έγινε με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και την ενημέρωσή του για τον καρκίνο.



Ο Άλαν Πέπερ 43 ετών κατάφερε να νικήσει 1000 άλλους διαγωνιζόμενους για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστοσο μάλλον ο τίτλος του αξιζει καθώς στα χόμπι του πιλότου συμπεριλαμβάνονται το ταϊλανδέζικο μπόξ, η τέχνη της μάχης του σαμουράϊ και το skydiving.




Οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και βεβαίως τράβηξαν μια φωτογραφία του Άλαν που μοιάζει με το άλλο βρετανικο είδωλο τον Τζέιμς Μποντ!






Η ουσία ωστόσο του διαγωνισμού δεν ηταν ποτέ τα χόμπι του πιλότου.
Η ουσία του διαγωνισμού και ο στόχος του πιλότου της RAF είναι να επαναφέρει στη δημοσιότητα τα προβλήματα όσων πάσχουν από καρκίνο των όρχεων. Ο καρκίνος των όρχεων είναι μεν ένα σχετικά σπάνιο νεόπλασμα (2% όλων των νεοπλασμάτων του άνδρα), αλλά αποτελεί τον πιο συχνό όγκο στις ηλικίες 20-40 ετών (Διαβάστε εδω περισσότερα για τον καρκίνο στους όρχεις) Ο ίδιος ο Άλαν δήλωσε στον Βρετανικό τύπο οτι «Αφού ειχε αφαιρεθεί ο όρχις, χρειάστηκα μόνο μία φορα χημειοθεραπεία και όλα ήταν μια χαρά. Για να είμαι ειλικρινής, έχω αισθανθεί χειρότερα μετά από απόλυση από ό, τι οταν έκανα χημειοθεραπεία.

«Είμαι χαρούμενος που μου έχει δοθεί ο τίτλος. Πήρα περίπου 23.000 ψήφους...Αλλά το καλύτερο πράγμα που προέκυψε απο αυτο ήταν οι άνδρες και οι φίλες τους που έρχονται σε μένα και με ρωτάνε να μιλήσω για την εμπειρία μου με τον καρκινο....»
Ο εργένης μένει δίπλα απο την βάση της RAF στο Cranwell, Lincolnshire, και ειναι Διοικητής της σχολής εκπάιδευσης πιλότωΝ.




Είναι επίσης προπονητής με την RAF Boxing Association και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της RAF στο Συλλόγο Πολεμικών Τεχνών.




Πηγή:onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου