Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον παίκτη που θέλει ο ΠΑΟΚ(;)

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον παίκτη που θέλει ο ΠΑΟΚ(;)

Για “καταρχήν συμφωνία του Μπλάνκο με Ολυμπιακό” κάνει λόγο ο ατζέντης του παίκτη, ο οποίος αποτελεί μετεγγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, τις οποίες όμως στη συνέχεια διέψευσε


Όπως αποκάλυψε στο “Radio Mitre” ο εκπρόσωπος του αργεντινού μέσου, Μάρτιν Γκουσταδισένιο, τόνισε ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον πελάτη του και τον Ολυμπιακό!

«Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Σέμπα. Η πρώτη ομάδα με την οποία μιλήσαμε είναι ο ΠΑΟΚ. Τον θέλει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχει μπει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει πλέον προπονητή τον προηγούμενο της Πόρτο», τόνισε και συνέχισε:

«Υπάρχει μια συμφωνία σε πρώτη φάση με αυτούς», κατέληξε ο Γκουσταδισένιο, επισημαίνοντας ότι ο πελάτης του πολύ δύσκολα θα καταλήξει σε ομάδα της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα στην αγαπημένη του Λανούς.

Πάντως, μιλώντας στο "Sport24.gr", ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Μπλάνκο διέψευσε τις φερόμενες ως δηλώσεις του στην Αργεντινή περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ.

Ποτέ δεν το είπα αυτό, δεν είναι έτσι και δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Γι' αυτό δεν μιλάω σε δημοσιογράφους, γιατί γράφουν τα πράγματα όπως θέλουν. Δεν είπα ποτέ πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Τέλος, δεν ξαναλέω τίποτα. Μιλάω με τον Ολυμπιακό για τον Μπλάνκο αλλά και με άλλες ομάδες", υποστήριξε

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου