Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Βαρύ το κλίμα για Μίτσελ στον Ολυμπιακό



Η εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν δεν ικανοποιεί, με αποτέλεσμα οΜίτσελ να βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής.




Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να πήρε τη νίκη σε βάρος του Πλατανιά, αλλά, όπως και σε άλλες φετινές αναμετρήσεις, δυσκολεύτηκε απέναντι σε έναν θεωρητικά κατώτερο αντίπαλο.

Η δυσαρέσκεια του κόσμου ήταν έκδηλη κιεκφράστηκε με αποδοκιμασίες για τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού, που φαίνεται να βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα".

Ήδη τα σενάρια περί απομάκρυνσής του "πυκνώνουν" τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να "ρολάρει" και να βρει ρυθμό μετά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Ο Μίτσελ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ως προπονητής είναι αυτός που φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Αυτό έγινε φανερό και στα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.


Play Button

Οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ήταν πολύ πιο "αυστηρές" από άλλες φορές, με τον ίδιο να δείχνει να "στριμώχνεται" και να μην είναι ευδιάθετος όπως συνηθίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου