Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες για το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες για το καλοκαίρι

Τέλη Ιανουαρίου θα καθίσουν στο τραπέζι Βόκολος, Φύσσας και Αναστασίου για να συζητήσουν το πλάνο του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, έχοντας τρεις βασικούς στόχους





Η μεταγραφή του Νίκου Καλτσά ήταν η πρώτη που ολοκληρώθηκε ενόψει καλοκαιριού, ενώ οι «πράσινοι» έκαναν τις κινήσεις τους για το Γενάρη με την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη και του Σωτήρη Νίνη. Πλέον, αυτό που ενδιαφέρει το «τριφύλλι» στο μεταγραφικό κομμάτι είναι η ενίσχυση του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Γι' αυτόν το λόγο, θα συζητήσουν στα τέλη του μήνα Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας και Γιάννης Αναστασίου, σχεδιάζοντας το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα.






Σίγουρα, μέχρι εκείνη την περίοδο πολλά μπορούν να αλλάξουν, όμως σύμφωνα με το «Goal», ήδη υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι, με ορισμένους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι να είναι σε πρώτο πλάνο, αφού μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις. Όπως έγινε με τον Καλτσά και όπως προσπαθούν να κάνουν με τον Γιώργο Γκαλίτσιο.

Από 'κει και πέρα, οι σκάουτς της ομάδας ήδη δουλεύουν για να εντοπίσουν ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις που αναμένεται να χρειαστεί ενίσχυση. Πρώτη, είναι αυτή του επιθετικού, αφού το συμβόλαιο του Πέτριτς τελειώνει και ακόμη και αν ανανεωθεί, είναι απίθανο πλέον να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το ρόλο, έχοντας κάνει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τα πράσινα πίσω από το σέντερ φορ.

Δεύτερη θέση, του σέντερ μπακ, αφού ακόμη είναι στον... αέρα το θέμα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Ντινάμο Μόσχας λήγει παράλληλα με το δανεισμό του. Ακόμη βέβαια και αν μείνει ο Κροάτης δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί και για άλλον παίκτη.

Τέλος, είναι ο κεντρικός χαφ, αφού ο Μπούι δεν έχει κάνει τη διαφορά, ενώ υπάρχουν και ερωτηματικά για την ευπάθεια στους τραυματισμούς του Νταβίντ Μέντες, ο οποίος είναι στα 33 του. Ένα χρόνο μεγαλύτερος είναι και ο Πράνιτς και όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί ένας ακόμη παίκτης για να φρεσκάρει το κέντρο.





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου