Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Windows 10 32-bit: Eπιβεβαίωση από τη Microsoft



Η Microsoft επιβεβαίωσε μέσω ενός πολύ σύντομου μηνύματος της στο Twitter την κυκλοφορία των Windows 10 για 32-bit, εξηγώντας παράλληλα ότι η πληθώρα των υπολογιστών με αυτή την έκδοση των 32-bit δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και στο καινούριο…




λειτουργικό σύστημα.

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί κατά καιρούς αναφορικά με τις μελέτες σχεδίων από τα στελέχη της Microsoft, τα οποία κάνουν λόγο για κατάργηση της έκδοσης, φαίνεται ότι τα λειτουργικά συστήματα των 32-bit καλά κρατούν, ακόμη και στη νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Όσοι πίστευαν λοιπόν ότι το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα είναι διαθέσιμα μόνο για 64-bit, φαίνεται πως τελικά θα διαψευστούν αφού η εταιρεία έχει ανακοινώσει την ύπαρξη και των συστημάτων 32-bit. Μια τέτοια κίνηση από τη Microsoft θα εμπεριείχε πολύ ρίσκο και πιθανότατα να είχε καταστροφικές συνέπειες, διότι θα ανάγκαζε τους χρήστες είτε να αναβαθμίσουν το υλικού τους ή να χρησιμοποιούν μια παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Το νέο λειτουργικό σύστημα αναμένεται να κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους περίπου την άνοιξη του 2015. Περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια της Microsoft ως προς τα νέα λειτουργικά συστήματα για desktop users καθώς και για smartphones και tablets, τα οποία παρεμπιπτόντως πιθανότατα να έχουν και καινούρια ονομασία, αναμένεται να υπάρξουν στις 21 Ιανουαρίου.



Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου