Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΟΦΗ έχει ακόμα... σφυγμό, μεγάλη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ έχει ακόμα... σφυγμό, μεγάλη νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ

Όσοι βιάστηκαν να «ξεγράψουν» τον ΟΦΗ, καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν.



Οι «μελανόλευκοι» των χιλίων προβλημάτων έχουν ακόμα… σφυγμό, κάτι που απέδειξαν περίτρανα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου πετυχαίνοντας μία παλικαρίσια νίκη, έμειναν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, κάνοντας κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο του «Θ. Βαρδινογιάννης» επιβλήθηκαν, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, με 3-1 του -τραγικού σε ακόμα ένα παιχνίδι- δικεφάλου του Βορρά.

Έτσι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει σήμερα τον Ατρόμητο θα πάει στην Τούμπα, στο ντέρμπι της Τούμπας, όντας στο +8 από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Τζορτζ άνοιξε το σκορ στο 11’ για τους Κρητικούς, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπρόπουλου. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο ο Βασίλης Κουτσιανικούλης στο 87’ έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες της πρώην ομάδας του για ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας το 3-1.

Κίτρινες: Ροβίθης (ΟΦΗ), Τζανδάρης (ΠΑΟΚ), Μονιάκης (ΟΦΗ)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης (67' Μερεμπασβίλι), Τζορτζ (73' Μαραθιανός)

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (59' Κίτσιου), Κόστα, Κατσικάς, Μαντούρο (45+1' Τζανδάρης), Γκολάσα, Νομπόα, Περέιρα, Μακ, Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου