Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Εγκρίθηκε η παραχώρηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ



Ολοκληρώθηκε η ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚστην οποία εγκρίθηκε το παραχωρητήριο της έκτασης του οικοπέδου της ΑΕΚ στη "Δικέφαλος 1924" για την κατασκευή του νέου γηπέδου του συλλόγου.



Στην συνέλευση έδωσε το "παρών" ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως επίσης και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Άκης Ζήκος, Βασίλης Δημητριάδης, Στέλιος Μανωλάς, Θωμάς Μαύρος, Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Σεραφείδης, αλλά και ο διευθυντής της "Δικέφαλος 1924" Νίκος Στράτος.

Στις τοποθετήσεις που έγιναν στη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρης Ανδριόπουλος, είπε: "Αυτό που συζητάει η οικογένεια της ΑΕΚ, έχει ξαναγίνει από τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ στο παρελθόν. Αυτή η σύμβαση παραχώρησης από πολλούς εκλαμβάνεται ως πούλημα γης, όμως μιλάμε για εκχώρηση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της Ερασιτεχνικής στη Δικέφαλος για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει ούτε πούλημα, ούτε ξεπούλημα. Έτσι είναι ο νόμος. Η αντιπαροχή που παίρνει το ερασιτεχνικό σωματείο είναι ένα το χωράφι και ένα γήπεδο 32 χιλιάδων θέσεων, συν τα έσοδα από κάθε ματς που παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου