Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μαχλάς: «Κανονικά το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ»



Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς μίλησε στον arena fm όπου ανέφερε ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μαχλάς:
Για το αν η εμπλοκή του στον ΟΦΗ είναι παρόμοια με αυτή του Θόδωρου Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ:
 «Η κάθε ομάδα έχει προβλήματα. Το αν εμείς είμαστε παλιοί ποδοσφαιριστές και εμπλακήκαμε στις ομάδες είναι άλλο θέμα. Είναι εύκολο πράγμα να κατηγορούμε και είδαμε πως ο Θοδωρής βγήκε μπροστά με τιμιότητα και πήρε πάνω του τα χρέη. Την διοικητική εμπειρία δεν μπορείς να την έχεις από την πρώτη στιγμή και η διοίκηση μιας ομάδας δεν μπορεί να συσχετιστεί με την διοίκηση μιας ανώνυμης εταιρείας. Αυτό που επικρατεί είναι το να μπορείς να βρεις τα χρήματα και να μπορείς να υπάρχεις σαν μια ομάδα».
Για το αν θα γίνει το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ:
«Θα γίνει κανονικά το παιχνίδι. Είπαμε να γίνουν κάποια πράγματα σωστά και να τα βάλουμε σε μια σειρά. Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος είναι κρίμα να δημιουργούνται προβλήματα. Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Πληρώνουμε αυτά που έπρεπε να πληρώσουμε και δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας κόψει την ελπίδα και την προσπάθεια που κάνουμε».
Για τις σχέσεις ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: 
«Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ συμπαθής στο Ηράκλειο και ειδικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ένα με αυτούς του ΟΦΗ. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις».
Για την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη:
«Είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με την Βέροια. Ο ΠΑΟΚ είναι φιλικό σωματείο και ο κ. Βρύζας, ο κ. Ζαγοράκης είναι φίλοι μου, έχουμε μεγαλώσει μαζί ενώ χάρηκα που γνώρισα και τον κ. Σαββίδη».
Για τις μεταγραφές του ΟΦΗ: 
«Τις μεταγραφές τις κάνουμε για να μπορέσουμε τουλάχιστον ηθικά να είμαστε εντάξει στην ιστορία και στον κόσμο της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να το τελειώσουμε αν φυσικά μας αφήσουν και δεν μας βάζουν τρικλοποδιές. Δεν μου αρέσει να λαϊκίζω αλλά νομίζω πως αυτή η ομάδα είναι περήφανη και πρέπει να παραμείνει περήφανη. Αν κάνει μια επανεκκίνηση η ομάδα θα την κάνουμε εμείς. Σκοπός είναι να μην γίνει αλλά να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος».
Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: 
«Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τώρα τελευταία ο ΠΑΟΚ κάνει μια κοιλιά που ευνόησε τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έχει κριθεί, είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και πολλές καλές ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ και κερδίσει μπαίνει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να κερδίσει στην έδρα του».
Για την ποιότητα της Σούπερ Λιγκ: 
«Σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και βλέπουμε ομάδες όπως η Τρίπολη, ο Παναιτωλικός η Ξάνθη και άλλοι παλεύουν για την Ευρώπη. Ποιοτικά δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα αλλά σίγουρα είναι συναρπαστικό».
Για το αν έχει καλύτερο ρόστερ ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ:
 «Δεν έχει κάτι να ζηλέψει ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο ομάδα αυτή την στιγμή αλλά φέτος δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές».
Για το ποιος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα:
 «Κλείνω στα ασπρόμαυρα… του ΟΦΗ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου