Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Να βρει πατήματα αναζητά ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε απλώς την Τρίτη την πρώτη ευκαιρία για break. Είδε την ΤΣΣΚΑ να του τσακίζει την ψυχολογία και να τον κάνει να αμφιβάλει ακόμη και για τη δυνατότητά του να είναι έστω ανταγωνιστικός στα υπόλοιπα…



παιχνίδια της σειράς.

Πάντως οι «πράσινοι» δηλώνουν σίγουροι-και μένει να το αποδείξουν στην πράξη-πως θα παρουσιαστούν εντελώς διαφορετικοί απόψε στον δεύτερο αγώνα της σειράς στη Μόσχα. Κι ακόμη κι αν δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, τουλάχιστον να πέσουν μαχόμενοι…

Ασφαλώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Η ΤΣΣΚΑ μοιάζει ανίκητη. Η ποιότητά της ξεχειλίζει, οι λύσεις της μοιάζουν απεριόριστες, οι παίκτες της φαντάζουν θεόρατοι και η επιστροφή δείχνει από το πρώτο παιχνίδι της σειράς… αδύνατη. Όμως όλα αυτά μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Ο Παναθηναϊκός μελέτησε πολύ στο διάστημα που μεσολάβησε από το πρώτο παιχνίδι. Αναλύσεις μέσω βίντεο, οδηγίες σε παίκτες-κλειδιά, κατ’ ιδίαν συζητήσεις, συμβουλές των παλαιότερων στους νέους… ήταν στο μενού της Τετάρτης. Απόψε θα αποδειχτεί αν όλα αυτά θα φέρουν αποτέλεσμα και οι «πράσινοι», ενδεχομένως με αναθεωρημένο πλάνο αντιμετώπισης του «θηρίου», θα είναι βελτιωμένοι. Κι αν έχοντας πληγωθεί ο εγωισμός τους και εκμεταλλευόμενοι πιθανή χαλάρωση των αντιπάλων (παρά την πλύση εγκεφάλου του Δημήτρη Ιτούδη) είναι εφικτό το… θαύμα.

Αμιγώς αγωνιστικά, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του ξανά τον Έι Τζέι Σλότερ, που επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει θεραπείες με στόχο να παίξει στο τρίτο παιχνίδι, τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Στην πρωτεύουσα έχουν μείνει εξ αρχής οι Διαμαντάκος, Μποχωρίδης και Κόνιαρης, λόγω τραυματισμού. Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει απουσίες πέραν της γνωστής του τραυματία Βιτάλι Φριτζόν.

Ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Ισπανός Ντάνι Ιερεθουέλο και ο Πολωνός Πιότρ Παστούσιακ θα διευθύνουν τον δεύτερο αγώνα της σειράς ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παναθηναϊκό.






Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου