Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Νιόπλιας: «Σπίτι μου ο ΟΦΗ»

Νιόπλιας: «Σπίτι μου ο ΟΦΗ»

Πλέον, είναι προπονητής του Ατρομήτου όμως ο Νίκος Νιόπλιας έχει φάει πολλά... ψωμιά στον ΟΦΗ. Οι «Ομιλίτες» δεν έδωσαν, όπως αναμενόταν, το παρών στο σημερινό ματς με τον...




 Ατρόμητο, αφού έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε πως η ομάδα του Ηρακλείου είναι το σπίτι του και ευχήθηκε να αρχίσει σύντομα η αγωνιστική της άνοδος.

«Παιδάκι πήγα στον ΟΦΗ, έπαιξα εκεί 16 ολόκληρα χρόνια και πέρα από το ποδοσφαιρικό ιστορικό που έχω, εκεί είναι το σπίτι μου. Είναι κρίμα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, που είναι μαγαζί γωνία, να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ελπίζω σιγά-σιγά να κρύψει τα συναισθήματα και να βάλει εργασία για να αρχίσει η άνοδος εντός αγωνιστικού χώρου», ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Nova.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Φυτανίδης ευχήθηκε άμεση επιστροφή των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα επισημαίνοντας πως είναι άσχημο να λείπουν ομάδες όπως ο ΟΦΗ. «Εμείς θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΟΦΗ, που είναι μια ιστορική ομάδα που στεκόταν με αξιοπρέπεια τόσα χρόνια κι έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, όπως ο προπονητής μας. Ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη Σούπερ Λιγκ, γιατί έχει δυναμική και είναι άσχημο να λείπουν από το πρωτάθλημα τέτοιες ομάδες».



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου