Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Φουλάρει για τα μεταγραφικά η ΑΕΚ

Φουλάρει για τα μεταγραφικά η ΑΕΚ

Η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα και το… τέλος των διακοπών του Πάσχα σηματοδοτούν εξελίξεις όχι μόνο στο γηπεδικό, αλλά και στα μεταγραφικά, καθώς...




 ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τα ονόματα των Ορλάντο Σα και Κρισλάν παραμένουν σε περίοπτη θέση για να καλύψουν την επιθετική γραμμή, αν και αποτελούν αμφότεροι δύσκολες περιπτώσεις καθώς δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα απαιτηθούν πολλά χρήματα για να αποκτηθούν.

Σύμφωνα με το Goal, o τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει στη λίστα του τον Αντρέ Σάντος, τον 32χρονο αριστερό μπακ που μένει ελεύθερος από την Μποταφόγκο και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ και Φενέρμπαχτσε. Πάντως κάποιες πληροφορίες θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να ολοκληρώνουν πρώτα τις μεταγραφές τερματοφύλακα και στόπερ.

Αναμονή για πλέι οφ

Μέσα στην εβδομάδα περιμένουν στην ΑΕΚ να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την έναρξη των πλέι οφ της Football League, αλλά αυτά δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτός είναι και ο λόγος που ορίστηκαν φιλικά, την Παρασκευή με την Καλλιθέα και το Σάββατο με τον Αχαρναϊκό. Ο Τραϊανός Δέλλας πέραν της απραξίας δεν έχει προβλήματα, καθώς αποθεραπεύτηκε και ο Ανάκογλου. Το κακό, όμως, είναι πως τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουνίου και η «Ένωση» θα έχει λίγο χρόνο ξεκούρασης το καλοκαίρι εν όψει της νέας σεζόν.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου