Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα, στην Ελλάδα, είναι κρητικό!



Βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά απονεμήθηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Cosmos Sport, αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογική επάρκεια δεν περιορίζεται στα όρια της πρωτεύουσας.



Το καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα, λοιπόν, έχει έδρα στο Ηράκλειο και το cosmossport.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Cosmos Sport, βραβεύθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με e-volution award, θεσμός όπου επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Μάλιστα, αυτή τη φορά φορά πήρε 3 βραβεία σε 3 διαφορετικές κατηγορίες: Καλύτερη στρατηγική στη διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης (Google), καλύτερη στρατηγική για τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook) και για 3η συνεχόμενη χρονιά καλύτερο online αθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα. «Αυτά τα βραβεία ανήκουν σε όλα τα παιδιά – και τα 193 – που (συν)εργάζονται στην εταιρία», τόνισε κατά τη διάρκεια της βράβευσης ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Μιχάλης Τσικνάκης, ο οποίος παράλαβε τα βραβεία για λογαριασμό της εταιρίας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.



Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου