Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα εν όψει του αυριανού 3ου τελικού στο ΣΕΦ (19:30, OTE Sport 4), όπου ευελπιστεί σε νέο break


Στο τελευταίο σουτ του 2ου τελικού τα δεδομένα στη σειρά των τελικών άλλαξαν εκ νέου με τον Ολυμπιακό χάρις στο τρίποντο του Σπανούλη σε νεκρό χρόνο να απαντά με break, στο break του Παναθηναϊκού ισοφαρίζοντας σε 1-1 κι αποκτώντας ξανά το πλεονέκτημα της έδρας.

Για τον Παναθηναϊκό ήταν μια χαμένη ευκαιρία για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά άπαντες έχουν διατηρήσει την αυτοπεποίθησή τους και θεωρούν ότι μπορούν ν' απαντήσουν κι αυτοί στο break έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση της πρεμιέρας εν όψει του Game 4 (26/5, 19:30/ΟΤΕ Sport 4).

Η τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ βρήκε μοναδικό απόντα τον Βλάντο Γιάνκοβιτς (θεραπεία λόγω κατάγματος στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού) και τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Θανάση Γιαννακόπουλο να περνά μία βόλτα απ' το κλειστό.

Παρότι δεν ακολουθήθηκε την πρώτη φορά, σε μία συνήθη τακτική πριν από ντέρμπι «αιωνίων» η αποστολή επέλεξε να καταλύσει σε ξενοδοχείο (επί της Αττικής Οδού).


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου