Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Άλλη μια σπείρα απατεώνων εξαρθρώθηκε στην Κοζάνη

Άλλη μια σπείρα απατεώνων εξαρθρώθηκε στην Κοζάνη

Στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας Κοζάνης έπεσε ο 24χρονος Βούλγαρος «εισπράκτορας» μιας ακόμη σπείρας απατεώνων, τη στιγμή που πήγε...



 να παραλάβει 4.000 ευρώ από μια 62χρονη γυναίκα στην οποία είχαν τηλεφωνήσει συνεργοί του υποστηρίζοντας ότι η κόρη της είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο.

Η γυναίκα είχε αντιληφθεί ότι επρόκειτο για απάτη, ειδοποίησε την Αστυνομία και στη θέση της στο ραντεβού πήγε μια αστυνομικός η οποία ακινητοποίησε τον «εισπράκτορα» ώσπου να του περάσουν χειροπέδες οι συνάδελφοί της. Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος είχε εισπράξει άλλα 2.000 ευρώ από έναν 79χρονο, ενώ οι συνεργοί του είχαν αποπειραθεί μέσα σε μόλις δυο 24ωρα να εξαπατήσουν συνολικά 39 άτομα, κυρίως ηλικιωμένα, από τα οποία ζητούσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Σε βάρος του Βούλγαρου, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 440 ευρώ, ένα κινητό και δυο αποδείξεις ξενοδοχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη απατών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται τουλάχιστον δύο συνεργοί του.





Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου