Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ντέρμπι σε Φάληρο και ΟΑΚΑ



Με τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.


Οι «ερυθρόλευκοι» ανέκτησαν την κορυφή στη βαθμολογία την περασμένη εβδομάδα μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη και, όπως είναι φυσικό, θέλουν να διατηρηθούν εκεί.

Ο πρωταθλητής προέρχεται από τη νίκη επί της Αστάνα (4-1) στο Europa League, την ώρα που ο «Δικέφαλος» έχει να αντιμετωπίσει την κόπωση από το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν και την όχι καλή ψυχολογία μετά την ήττα από την Καραμπάγκ.

Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί τη Δευτέρα στη Βέροια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα της Ημαθίας, στην τελευταία συνάντηση της αγωνιστικής, ενώ ο Ζοσέ Μοράις θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση θα υποδεχθεί τον δυνατό και επικίνδυνο Πανιώνιο προερχόμενη από την εκτός έδρας νίκη επί της Λάρισας, αλλά έχει απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδια αναμένεται στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και την Ξάνθη, ενώ η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να κατέχουν την προτελευταία θέση στην κατάταξη και να αναζητούν τους βαθμούς για να ξεφύγουν απ΄ αυτή.

Στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Αμανατίδη, θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ενώ ο εντυπωσιακός Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στη Βοιωτία όπου τον περιμένει ο Λεβαδειακός.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10

Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης (16:00)
Πλατανιάς-Ξάνθη (18:15)
ΑΕΚ-Πανιώνιος (20:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/10
Ηρακλής-Ατρόμητος (16:00)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ (18:15)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10

Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου