Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Με βασικό Καπίνο πάει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Με βασικό Καπίνο πάει στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Ο Λεάλι όπως αναμενόταν έμεινε εκτός των πλάνων του Βούζα, που πάει στην Λεωφόρο με βασικό τον Καπίνο. Έξω και ο Μάριν. Η αποστολή και οι πιθανοί 11 του Ολυμπιακού.


Με την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην Λεωφόρο. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Βασίλης Βούζας δεν έχει στην διάθεσή του, λόγω τραυματισμού, μόνο τους Βιάνα και Παρέδες (ο δεύτερος έμεινε εκτός περισσότερο προληπτικά, λόγω μικροενοχλήσεων). Οριστικά και τυπικά off ο Λεάλι όπως αναμενόταν που μπαίνει στο... ψυγείο μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και θα... χαιρετήσει. Απλώς τώρα ήρθε και η επισημοποίηση. Δεν μπήκε αποστολή ούτε ο Μάριν που δεν ικανοποίησε στην Πόλη με Μπεσίκτας ενώ off είναι και οι Μπουχαλάκης και Μανθάτης.

Μία πιθανή 11άδα είναι με Καπίνο κίπερ, Φιγκέϊρας δεξί μπακ, Μποτία και Ντα Κόστα τους δύο στόπερ (σ.σ. με τον Ρέτσο να έχει πιθανότητες) και Ντε Λα Μπέγια αριστερά. Το προβάδισμα για το κέντρο το έχουν οι Ρομαό και Μάρτινς (σ.σ. με αουτσάιντερ τον Καμπιάσο και τον Ανδρούτσο να έχει ελπίδες). Ο Τσόρι έχει αισθητές πιθανότητες για δεκάρι λόγω της κατάστασης του Φορτούνη. Στα δύο άκρα οι Σεμπά και Ελιουνούσι και φορ ο Ανσαριφάρντ. Διέρρευσε πάντως και μία πιθανότητα για... τρικ με Φορτούνη και Τσόρι μαζί στην 11άδα. Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο κ. Βούζας ανακοίνωσε την αποστολή, με τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη νίκη στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Τσόρι Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέϊρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.




Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου