Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Άπαντες παρόντες για τον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι

Άπαντες παρόντες για τον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι

Χωρίς πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τα πλάνα και η ψυχολογική προετοιμασία από τον Ουζουνίδη.


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το απόγευμα της Κυριακής (19:30) τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι όπου το «τριφύλλι» καίγεται για την νίκη τόσο για λόγους πρεστίζ όσο πολύ περισσότερο για καθαρά βαθμολογικούς λόγους που θα τον φέρει πιο κοντά στην δεύτερη θέση και στο «κλείδωμα» της παρουσίας του στην πεντάδα.

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και να παίρνει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές!

Αυτοί είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.
Στην τελευταία προπόνηση το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.


Το πλάνο και η ψυχολογική προετοιμασία

Από κει και πέρα, όσον αφορά την ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν ο 48χρονος κόουτς αναμένεται να επιλέξει τους: Βλαχοδήμο στην εστία, Χουλτ αριστερό μπακ, Κουλιμπαλί δεξί και Κουτρουμπή, Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Ζέκα και Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στις πτέρυγες Βιγιαφάνιες, Εμποκού και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεργκ με τον Κλωναρίδη να κινείται λίγα μέτρα πιο πίσω του.

Μεταξύ άλλων, καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας ο Έλληνας τεχνικός έκανε... πλύση εγκεφάλου στους παίκτες του. Τόσο για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού(στημένες φάσεις, επιθετικό τρανζίσιον) όσο και για την θέληση και το πάθος για νίκη που πρέπει να καταθέσουν στο χορτάρι για ν α πάρουν την νίκη και να δώσουν μία χαρά στον κόσμο της ομάδας.



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου