Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Πρόβλημα στην καρδιά ο Πασκουάλ



Πρόβλημα με την καρδιά του αντιμετωπίζει ο Τσάβι Πασκουάλ και θα μεταβεί στην Ισπανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε έντονη δυσφορία με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί τα προηγούμενα δύο 24ωρα σε κλινική της Αθήνας. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι κρίθηκε επιβεβλημένη η χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Έτσι ο Καταλανός τεχνικός θα μεταβεί άμεσα στην Ισπανία, όπου και θα κάνει την εγχείρηση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από 2-3 εβδομάδες.

Αύριο, πάντως, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας θα δώσει κανονικά το παρόν στο καθιερωμένο μίτινγκ των προπονητών της Euroleague και τις επόμενες ημέρες θα μπει στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Η κατάστασή του, άλλωστε, δεν κρίθηκε επείγουσα, από την άλλη, όμως, δεν είναι δυνατό να αποφύγει το νυστέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου