Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Υπερπρωταθλήτρια η Ρεάλ, 2-1 τη Γιουνάιτεντ

Υπερπρωταθλήτρια η Ρεάλ, 2-1 τη Γιουνάιτεντ

Μεγαλύτερη ετοιμότητα αλλά και αποτελεσματικότητα έδειξε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Σούπερ Καπ, που έγινε στα Σκόπια.



Η κάτοχος του Champions League επιβλήθηκε με 2-1 της τροπαιούχου του Europa League, με σκόρερ τους Κασεμίρο και Ίσκό. Για τη Γιουνάιτεντ το γκολ πέτυχε ο Λουκάκου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να γίνει η δεύτερη, μετά τους «ροσονέρι», που πανηγύρισε το «back to back» και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ., ενώ ο ίδιος ο Γάλλος έγινε μόλις ο δεύτερος προπονητής στα χρονικά με δύο διαδοχικές κατακτήσεις, μετά τον Αρίγκο Σάκι.

Η πρώτη εμπειρία του Ζοζέ Μουρίνιο σε τέτοιο αγώνα, παρότι δις πρωταθλητής Ευρώπης, δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Οι «μπέμπηδες» παρά την σημαντική τους ενίσχυση έδειξαν ότι θέλουν αρκετή δουλειά ακόμη για να γίνουν πραγματική ομάδα, σε αντίθεση με την Ρεάλ, που και σε αυτό το ματς ήταν μία «καλοκουρδισμένη μηχανή» και θα μπορούσε να είχε φτάσει πιο άνετα στη νίκη.

Ο Κασεμίρο, από οριακή θέση οφσάιντ στο 24΄, άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ, που φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς στο 52΄ με το πανέμορφο γκολ του Ίσκο. Εννέα λεπτά μετά οι πρωταθλητές Ισπανίας «άγγιξαν» το 3-0, αλλά το σουτ του Μπέιλ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά η μπάλα... τους τιμώρησε.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Λουκάκου και να δώσει ξανά ενδιαφέρον στον αγώνα, ωστόσο, παρά την προσπάθειά τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν):
Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο (75΄ Λούκας), Μπέιλ (74΄ Ασένσιο), Μπενζεμά (83΄ Ρονάλντο).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Ζοζέ Μουρίνιο):
Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Βαλένσια, Μάτιτς, Ερέρα (56΄ Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ (46΄ Ράσφορντ), Λουκάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου