Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Σε παρτίδα... σκάκι εξελίσσεται η υπόθεση Πούκι

Παναθηναϊκός: Σε παρτίδα... σκάκι εξελίσσεται η υπόθεση Πούκι

Πιστός στην τακτική του εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός στο θέμα Τεέμου Πούκι και σκοπεύει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή για τη συγκεκριμένη περίπτωση

Συνεχίζεται το σκληρό πόκερ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπρόντμπι για τον Τεέμου Πούκι.

Παρά την κόντρα των δύο συλλόγων που ξεκίνησε από την «επίθεση» του αθλητικού διευθυντή της ομάδας της Δανίας, οι «πράσινοι» παρουσιάζονται ανοιχτοί σε συζήτηση για τον Φινλανδό επιθετικό, αλλά παραμένουν σταθεροί στην τακτική τους. Θεωρούν ότι τα χρήματα (επίσημη πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ) που έχουν… στρώσει στο τραπέζι είναι όσα πρέπει για έναν παίκτη (με το «πακέτο» που τον συνοδεύει) , του οποίο το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Στο «τριφύλλι» παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και σκοπεύουν να δείξουν λίγη υπομονή ακόμα. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος αρχίζει να πιέζει αρκετά δεν μπορούν να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Παράλληλα, πλέον, προχωρούν και τις εναλλακτικές τους περιπτώσεις. Ήδη από χθες είχε φανεί ότι στρέφουν την προσοχή τους και σε άλλους δύο επιθετικούς τοπ επιπέδου που έχουν στη λίστα τους και σιγά-σιγά αρχίζουν να τις «τρέχουν» με πιο ουσιαστικές κινήσεις. Φαίνεται ότι μέσα στην εβδομάδα θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου