Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Μίκης Θεοδωράκης - Στέφανος Κορκολής για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»



Μια εκδήλωση πολιτισμού, τέχνης και ανθρωπιάς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, κάτω από τον ιερό βράχο...



της Ακρόπολης, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη μάς ταξιδεύουν στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».




Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου, και με τη συνεργασία της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών.

Συμπράττουν: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (Διδασκαλία Σύλβια Τσιμπανάκου) και η χορωδία «ΙΩΝΙΑ» (Διδασκαλία Κορνηλία Φραγκογιάννη). Θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Ιωακείμ Μπαλτσαβιάς.




Συμμετέχουν οι σολίστ: Θέμης Βαγενάς (βιολοντσέλο), Μιχάλης Παούρης (μπουζούκι), Δημήτρης Παπαβομβολάκης (κιθάρα /μαντολίνο), Μπέλλα Λιονάκη (ακορντεόν), Βασίλης Δεφίγγος (σαξόφωνο/φλάουτο).

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους καλλιτέχνες και τον Δήμο Βόλου για την αφιλοκερδή και ενθουσιώδη προσφορά τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και την ελληνική κοινωνία για το «παρών» που δίνει κάθε φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».




Τα εισιτήρια πωλούνται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: Ζώνη Α΄ : 30 ευρώ, ζώνη B΄ : 20 ευρώ, άνω διάζωμα : 10 ευρώ

Προπώληση άνω διαζώματος: 5 ευρώ.





Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου