Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωσε κι επίσημα τον Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε κι επίσημα τον Τζανδάρη ο Παναθηναϊκός

To χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε και τυπικά, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη.


Ο 24χρονος πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακός υπέγραψε με το «τριφύλλι» τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αποτελεί όγδοο φετινό μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας.

Ο Τζανδάρης γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1993 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον ΠΑΟΚ το 2012, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μέχρι το 2015 κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του «Δικέφαλου» του Βορρά, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Αναγέννηση Επανωμής και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, του οποίου τη φανέλα φόρεσε μια φορά, ενώ ως δανεικός έπαιξε σε 11 αγώνες με τον Πανιώνιο το 2016 και σε 5 το 2017 με την σλοβενική Κόπερ. Καλωσορίζουμε τον Φάνη στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου