Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Για το θαύμα ο Παναθηναϊκός, στο... χέρι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ η πρόκριση



Το παράδειγμα του Ολυμπιακού, αλλά σε διαφορετική διοργάνωση, θα επιδιώξουν να ακολουθήσουν απόψε οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα play off του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League με το «διπλό» στην Ριέκα και σήμερα το βράδυ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο για να βρεθούν στην κλήρωση των γκρουπ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 2.

Με βάση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων, ο Παναθηναϊκός αναζητεί ένα θαύμα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (21:45) μετά την ήττα του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-3. Οι «πράσινοι» θέλουν δύο γκολ διαφορά για να περάσουν το εμπόδιο των Βάσκων και θα το επιδιώξουν χωρίς τους τραυματίες, Βιγιαφάνιες, Μολέδο.

Πρώτος στον… χορό της πρόκρισης θα μπει ο «Δικέφαλος του Βορρά», που θα αντιμετωπίσει στην Σουηδία την Έστερσουντ (20:00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπει στο ματς με… προίκα το 3-1 της Τούμπας και σαφώς έχει τον πρώτο λόγο έναντι των Σκανδιναβών για να μπει στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ, τέλος, πήρε καλό αποτέλεσμα στο Βέλγιο απέναντι στην Μπριζ (0-0), ωστόσο, θα πρέπει να προσέξει πολύ σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ (21:00) για να «πετάξει έξω» τους Βέλγους. Πρώτος στόχος των «κιτρινόμαυρων», όπως παραδέχθηκε και ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι να διατηρήσει η ομάδα το μηδέν στην άμυνα κι από κει και πέρα με υπομονή και σοβαρότητα να προσπαθήσει για το γκολ που ίσως της δώσει το «εισιτήριο» για τους ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου